Antena Căutare

Explore More cu Marius Copil: Antrenamentele lungi și dese alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cheia marilor succese

Marius Copil a acceptat provocarea Explore More powered by Huawei. Și, pentru că știm că îi plac provocările, i-am lansat și noi una – aceea de a răspunde celor patru întrebări de concurs care le pot aduce consumatorilor unul dintre cele mai noi modele de smartwatch din portofoliul Huawei.

Marius Copil a acceptat provocarea Explore More powered by Huawei

În timp ce aceștia pot câștiga un HUAWEI WATCH GT 2 Pro sau un HUAWEI WATCH FIT și o experiență inedită alături de unul dintre ambasadorii campaniei (Marius Copil, Sore, Dani Oțil, Racing Academy și Cătălin Cazacu), Marius deja explorează mai mult alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, încă de când a fost lansat pe piața din România.

Pentru a fi la curent cu activitatea lui Marius, Like pe Facebook și Follow pe Instagram.

Explore More cu Marius Copil: Antrenamentele lungi și dese alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cheia marilor succese

Despre ce am povestit cu Marius Copil și cum reușește să rămână activ și să țină pasul cu fiecare provocare, aflați din rândurile de mai jos.

1. Ce loc din țară ai vrea să explorezi pentru prima dată?

Orice escapadă în mijlocul naturii este binevenită. O plimbare relaxantă pe un traseu montan este întotdeauna o gură de aer proaspăt pentru mine, mai ales atunci când sunt alături de familie. Valea Prahovei este mereu o opțiune bună. Încă sunt locuri în zonă în care nu am reușit să ajung. Ce e interesant e că, imediat cum ajung în mijlocul naturii, sunt mai puțin stresat. Instant. Nu o spun eu, o spune smartwatch-ul care îmi e alături și în timpul liber, nu doar la antrenament. (Zâmbește)

Explore More cu Marius Copil: Antrenamentele lungi și dese alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cheia marilor succese

2. Ce sporturi ți-ar plăcea să încerci?

Huawei mi-a lansat recent provocarea de a-i antrena pe cei de la Racing Academy pe terenul de tenis alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro (care, sincer să fiu, a fost un co-antrenor personal pe măsură), așa că aștept cu nerăbdare să mă reinvite și ei pe circuit, la o cursă. Îmi place adrenalina de acolo. Cine știe, poate cu ocazia asta, îmi descopăr o nouă pasiune.

Explore More cu Marius Copil: Antrenamentele lungi și dese alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cheia marilor succese

3. Cum te asiguri că ai un somn odihnitor?

Încerc să dorm 8 ore jumătate sau 9 pe noapte, pentru a facilita refacerea organismului. Având un nivel de activități fizice destul de ridicat pe parcursul zilei, acest lucru mă ajută foarte mult. Când mă trezesc, primul meu gând este să verific cât de calitativ a fost somnul meu, date pe care HUAWEI WATCH GT 2 Pro mi le oferă. Somnul e un aspect foarte important în viața unui sportiv și încerc să mențin o rutină sănătoasă.

4. Cum îți monitorizezi activitatea fizică?

Pe parcursul anilor, activitatea fizică a devenit mai mult decât o rutină în viața mea de zi cu zi. Îmi place să îmi setez obiective pe care să le ating, și, pe cât mai des cu putință, să le și depășesc. Când vine vorba despre monitorizarea datelor, e foarte simplu acum, cu tehnologia: îmi pun ceasul HUAWEI WATCH GT 2 Pro la încheietură și îl port cu mine peste tot: în parc, pe teren, în timpul antrenamentului și chiar când sunt acasă. El e și cel care îmi spune și când ar trebui să iau o pauză, în cazul în care nivelul de saturație a oxigenului este peste nivelul normal. Ce altceva mi-aș mai putea dori?

Explore More cu Marius Copil: Antrenamentele lungi și dese alături de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cheia marilor succese

Marius Copil a acceptat provocarea Explore More. Acum este rândul tău. Intră pe pagina de concurs, răspunde întrebărilor de mai sus și HUAWEI WATCH GT 2 Pro, smartwatch-ul alături de care s-a antrenat Marius Copil poate fi al tău.

Șanse la fel de mari sunt să intri și în posesia smartwatch-ului performant HUAWEI WATCH GT FIT, care îți oferă și el posibilități nelimitate de monitorizare a activității tale fizice. Campania Explore More, dedicată celor mai noi wearables din portofoliul Huawei – HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI WATCH GT 2 PRO – vine ca o provocare adresată consumatorilor pentru a ieși din zona de confort și pentru a se bucura de experiențe inedite alături de dispozitivele de ultimă oră din portofoliul Huawei și alături de vedetele lor preferate, care țin pasul cu tehnologia și acceptă orice provocare atunci când vine vorba despre sport: Sore, Dani Oțil, Marius Copil, Racing Academy și Cătălin Cazacu.

Când a fost ultima oară când ai făcut ceva pentru prima oară? Încearcă sporturi noi cu HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI WATCH ...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x