- Finala Asia Express e miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Drumul Zeilor ajunge la capăt cu marii câștigători
- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- 400 g ciocolata alba
- 150 ml smantana dulce
- 180 ml lapte
- 5 g fulgi chilly
- 1 pastaie vanilie
- 10 g foi gelatina
- 250 ml smantana pentru frisca
- 250 g fructe de padure
- 250 g zahar
- 150 g vin rosu
- 200 g biscuiti digestivi
- 200 g inghetata vanilie
Mod de preparare
Iată o rețetă incredibilă propusă de o concurentă din echipa roșie, ce îți va aduce și ție multe laude în bucătărie.
Se topeste ciocolata pe bain marie impreuna cu smantana dulce, dupa care se lasa la racit. Separat se bate frisca fara motiv, impreuna cu 100 g de zahar si se adauga vanilia. Intre timp se pun la hidratat foile de gelatina in apa calduta. Cand frisca are consistenta dorita se incorporeaza cu ciocolata topita si cu gelatina.
Compozitia rezultata se toarna in forme de silicon, dupa preferinta, si se dau la frigider pentru circa 2 ore. Se pun la foc mediu vinul, zaharul ramas, fulgii de chilly si fructele de padure. Se lasa la foc pana se reduc, iar in momentul cand avem consistenta de sos si taria vinului s-a evaporate, il putem da deoparte.
Desertul se serveste rece, impreuna cu sosul de fructe care se va prelinge deasupra, iar langa se vor faramita biscutii, care vor forma un pat pentru inghetata de vanilie, peste care vom pune niste fulgi de chilly.
Brownies, o rețetă cu doar DOUĂ INGREDIENTE, gata în mai puțin de jumătate de oră! Chiar și copiii ar face astfel de neg... Mousse de ciocolată, o rețetă prezentată de Florina Pop...