Ediția din 26 iulie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a pregătit clătite sărate. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Ți-am pregătit o rețetă de înghețată de casă, ideală pentru vremea caniculară. Iată cum se prepară desertul delicios la tine în bucătărie.
Ediția din 9 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț a pregătit un desert: spumă de căpșuni. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
În cazul în care nu ai prea mult timp la dispoziție, iată cum poți pregăti rapid un desert fără coacere.
Vineri, 02.06.2023, 16:16Ediția din 2 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat un desert denumit Fresh Fantasy. Află care sunt ingredientele de care ai nevoie!
În ediția din 5 mai 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat prăjitura Cha Cha. Află care sunt ingredientele de care ai nevoie!
În ediția din 21 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat salam de biscuiți. Află care sunt ingredientele de care ai nevoie!
O tânără a gătit un desert și a vrut să pună cacao deasupra, așa că la final asta a și făcut. Spre surprinderea ei, din pungă nu a căzut doar pulberea maro. Iată ce i s-a întâmplat.
Duminica, 26.02.2023, 15:01În ediția din 27 ianuarie 2023 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat tortul Sweet Kiss, un super desert cu ciocolată albă și blat din biscuiți. Iată cum l-a făcut, dar și ce ingrediente a folosit!
În ediția din 24 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pandișpan cu vișine și bezea caramelizată.
În ediția din 24 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de deșert, a preparat un pandișpan cu vișine și vârfuri caramelizate. Pentru compoziția lui a...
În ediția din 17 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de tort Pavlova cu fructe de pădure și fistic.
În ediția din 17 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o "Sexy Pavlova". Pentru compoziția lui a folosit ca ingrediente de bază două...
În ediția din 10 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de găluște cu caise și jeleu de căpșuni, absolut delicioasă și spectaculoasă.
În ediția din 10 iunie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat niște "Găluște cu caise". Pentru compoziția lor a folosit ca ingrediente de...
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o rețetă de Biscuiți cu unt și migdale, glazurați cu ciocolată albă și fructe pe care i-a denumit "Bijuterii dulci".
În ediția din 13 mai 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat niște "Bijuterii dulci". Pentru compoziția lor a folosit ca ingrediente căpșuni,...
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de coșulețe din foi de plăcintă cu pască și cremă de vanilie.
În ediția din 15 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat prăjitura Valurile Dunării.
În ediția din 15 aprilie 2022, a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o prăjitură în patru straturi denumită ”Valurile Dunarii”. Ca ingrediente de bază se folosesc opt ouă la care...
În ediția din 12 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit un deșert pe baza de ouă cu pere și o mâncare din resturi de mâncare. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă și spectaculoasă tartă de ciocolată cu portocale.
În ediția din 18 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, pentru că este vineri și este zi de desert, a preparat o tartă portocalată de ciocolată. Este o combinație minunată din dulceață de...
În ediția din 4 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat două re ete de desert: o rețetă de mucenici moldovenești însiropați și glazurați cu miere și nucă și o rețetă de fursecuri de primăvară cu fistic, denumită ”Mâțișori”.
În prima ediție de la Hello Chef sezonul 3, din 27 februarie 2022, chef Roxana Blenche a avut alături un alt invitat specială, pe Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Desertul pe care îl propun Roxana Blenche şi...
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit un desert delicios! Este vorba despre un tort cu ciocolată și vișine din vișinată pe care Vlăduț l-a denumit ”Tort petrecăreț”.
Ediția din 18 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul de la Neatza a pregătit cu desert delicios! Este vorba despre un tort de ciocolată - Tort petrecăreț Tortul conține 70%...
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.
În ediția din 10 decembrie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț, îndrăgitul bucătar al emisiunii i-a surprins pe matinali cu o delicioasă rețetă de tiramisu cu portocale și mini eclere.
Ediția din 10 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Pentru că este vineri, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit un desert denumit ”Tort tiramisu”, un preparat de iarnă și de sărbătoare. Iar ingredientele de bază folosite au...
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o rețetă delicioasă de plăcintă cu dovleac, dar și sfaturi și câteva trucuri pentru o reușită perfectă.
În ediția din 15 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este sezonul dovleacului, Vlăduț, bucătarul de la matinal ne recomandă o plăcintă delicioasă cu dovleac. Un ingredient important este scorțișoara pe foaia numărul 2. Piureul de dovleac trebuie să fie foarte bine scăzut, mai precis 200 de grame de zahăr la 2 kilograme de miez de dovleac.
În cea de-a cincea ediție din 26 septembrie 2021, chef Roxana Blenche a avut alături o altă invitată specială, pe ADDA, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, fostă concurentă Asia Express în sezonul 3. Desertul pe care îl...
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.
În prima ediţie a noului sezon Hello Chef, din 29 august 2021, Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii culinare, și artista Cream, invitatul ei din această ediție, pregătesc un desert delicious denumit Cheescake vegan.
Te-ai gândit vreodată că desertul este, de fapt, ceva mai mult decât o acadea sau o ciocoaltă? Atunci când îți este poftă de ceva dulce, automat te gândești că orice conține zahăr îți satisface nevoia și este suficient, însă ce ai zice dacă ți-ai acorda un moment special și ai savura un desert ca la carte, după ce ai luat masa sau, poate, chiar să-l gătești tu? Află cum poți obține o prăjitură care își merită "diploma" și "coronița" de desert.
Marti, 10.08.2021, 17:29În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit o delicioasă și spectaculoasă rețetă de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure, pe care a denumit-o "Bună DimiNeatza".
În ediția din 16 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un desert cu biscuiți, afine și zmeură denumit "Bună DimiNeatza".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de tort spectaculos pentru ziua Ramonei Olaru, o minunată rețetă de tort Pavlova cu multă zmeură și fistic.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un desert cu zmeruă pentru ziua Ramonei Olaru - Pavlova
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o rețetă de desert spectaculoasă, rețeta Kaiserscmarrn cu sos de căpșuni, din bucătăria austriacă.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține capsuni, , denumit ”Kaiserscmarrn".
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne prezintă delicatese dulci din Italia.
Iată câteva recomandări cu cele mai gustoase deserturi de servit la terasă!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține mac, nuca, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pitici dulci, ".
Paul Vasile, Cuțitul de Aur al lui chef Sorin Bontea, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre experiența de la Chefi la Cuțite, și nu numai.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Cred că orice iubitor de desert este de acord cu ideea că prăjiturile cu ciocolată sunt alegerea perfectă pentru porția de desert de la orice ocazie, mai ales ocazia de a sărbători iubirea, că tot se apropie Valentine's Day, dar și Dragobetele.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cele mai bune deserturi cu ciocolată.