Concurenta din echipa roșie a pregătit un desert ce poartă numele emisiunii. Rețeta este una simplă și rapid de făcut.
Din aluatul de ecler se pregatesc litere H si zece K, intr-o tava cu hartie de copt se introduc la cuptor timp de 30 de minute la 175 de grade. Cuptorul nu se deschide.
Pentru crema: albusul se bate spuma cu zaharul si romul, galbenusurile se amesteca cu laptele, dupa care se pun la fiert intr-o oala, amestecand incontinuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se pune la rece cratita fiind acoperita cu folie. Dupa ce s-a racit, se imparte in doua.
Intr-o jumatate se pune zmeura si frisca, iar in cealalta se pune ciocolata topita la bain marie cu chili, whiskey, alunele zdrobite si frisca batuta.
Dupa ce s-au copt cojile de ecler, se taie in doua si se umplu cu cele doua tipuri de crema preparate. Se ansambleaza pe farfurie si se decoreaza.
Paul Mădaș îți prezintă un Ménage à trois avec souce, o rețetă afrodisiacă ce îi va înnebuni pe toți de plăcere!... Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!...