Antena Căutare

3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii

Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.

Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.


20 de bucătari au trecut de nivelul preselecțiilor, primind dreptul de a intra în competiție. Timp de câteva săptămâni vor trăi și găti în aceeași casă. Totul, sub ochii noștri. Prin intermediul a zeci de camere de filmat, vom fi martorii vieții lor în cel mai mic detaliu.

Din toate colțurile țării concurenții au sosit în Gara de Nord și sunt gata de primul impact cu lumea în care vor intra. Singurele arme – convingerile de acasă.Toți vor să câștige, dar pentru asta vor trebui să supraviețuiască celui mai greu, celui mai rău, celui mai stresant coșmar al vieții lor în Iadul Bucătarilor!

Firi puternice, concurenții par a fi pregătiți să intre în Iadul din bucătărie. Pentru performanță, ei vor împinge totul până la maxim, încălcând orice regulă, sfidând orice limite.

Până să experimenteze regulamentul destul de dur, concurenții deja pregătesc terenul: “O să dau impresia că sunt prieten, dar sunt un pic șarpe. O anaconda. Întâmplările pe care le-am trăit m-au făcut să devin un șarpe. Să mușc și să alunec!”

Buni de X FACTOR! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au pus pe cântat. Și sunt EXCEPȚIONALI!... Surprizele se țin lanț pentru concurenți! Nici în cel mai urât coșmar nu credeau că vor păți așa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x