Antena Căutare

Buni de X FACTOR! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au pus pe cântat. Și sunt EXCEPȚIONALI!

Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!

Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au apucat de cântat. Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!

”Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea sunt cele mai bune voci din bucătărie pe care le-am auzit vreodata!!! N-am dreptate?”, a scris Horia Brenciu.

”Suntem visul oricărei femei. Cântăm, gătim, suntem drăguți”, a spus Florin, la repetiții.

Cei trei au urcat pe scenă alături de juratul X Factor, Horia Brenciu și au interpretat mai multe piese clasice precum ”My Way”, a lui Frank Sinatra, sau celebra ”I'm just a gigolo”.

Dragostea pentru bucătărie trece prin... muzică! Ia spuneți-mi, care dintre cei 3 are factorul X la purtător?”, a mai scris Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Iadul Bucătarilor”: ”În orice bucătărie în care se muncește există puțină dramă”... 3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x