Antena Căutare

Accident grav în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Un accident grav îi va ține cu sufletul la gură diseară la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” atât pe jurați, cât și pe concurenți

Un accident grav îi va ține cu sufletul la gură diseară la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” atât pe jurați, cât și pe concurenți.

Liniștea de dinaintea unei jurizări va fi tulburată de un accident: într-un moment de neatenție, unul dintre concurenții rămași în cursă se va răni grav la un picior, astfel că intervenția medicilor va fi una mai mult decât necesară. Agitația îi va cuprinde pe toți, sunetele ambulanței vor întrerupe munca în bucătărie, iar ceilalți concurenți vor sări în ajutorul rănitului. Despre cine este vorba, cât de grav este incidentul și, mai ales, care va fi soarta celui accidentat, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de luni, 10 noiembrie, de la 20.30.

ELIMINARE în Iadul Bucătarilor! Valentin trebuie să respecte un PARIU și să renunțe la freza care l-a consacrat!... Sorin a ajuns de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” direct la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x