Antena Căutare

ELIMINARE în Iadul Bucătarilor! Valentin trebuie să respecte un PARIU și să renunțe la freza care l-a consacrat!

După un service ratat, echipa băieților este în mare pericol. Chef Florin le cere celor din echipa albastră două nominalizări

După un service ratat, echipa băieților este în mare pericol. Chef Florin le cere celor din echipa albastră două nominalizări.

În urma discuțiilor, băieții pronunță numele lui Vali și Ovidiu, care trag echipa în jos de câteva ediții. De această dată jurații sunt aproape de a elimina doi concurenți dintr-o lovitură.

Spre norocul său, Ovidiu reușește să scape, Valeriu fiind cel care părăsește competiția Iadul bucătarilor.

Înainte de a-și lua la revedere de la ei și a le spune noapte bună, lui Chef Florin i se amintește pariul de la începutul probei. Echipa albastră și implicit Valentin, promiseseră că dacă nu reușesc să termine service-ul, Valentin își va schimba freza.

Uimit și amețit de tumultul de informații, concurentul încearcă să se eschiveze. Angi încearcă să-l liniștească, propunându-i un nou stil: părul prins cu un elastic și o agrafă. Vom vedea în ediția viitoare dacă Valentin va renunța la freza macho cu care ne-a obișnuit.

SCANDAL de proporții între chefi și un concurent! „Bagă capul în toaletă și trage apa!”... Accident grav în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x