Antena Căutare

Adio, farfurii aruncate la gunoi! Cel mai SIMPLU truc pentru a-ți da seama când este făcută carnea de vită!

Veșnica problemă a oricărui concurent de la Iadul bucătarilor a fost modul în care prepara carnea de vită. De cele mai multe ori aceasta era prea bine făcută sau prea în sânge

Adio, farfurii aruncate la gunoi! Cel mai SIMPLU truc pentru a-ți da seama când este făcută carnea de vită! Galerie
| http://brettingtons.com

Veșnica problemă a oricărui concurent de la Iadul bucătarilor a fost modul în care prepara carnea de vită. De cele mai multe ori aceasta era prea bine făcută sau prea în sânge.

Pentru a reuși să gătiți corect acest tip de carne vă puteți folosi de un truc pe care bucătarii profesioniști îl cunosc. Acesta este testul mâinii. Astfel, pe măsură ce îndoiți câte un deget atingeți palma și veți simți textura pe care trebuie să o aibă friptura în funcție de stadiul în care se află.

În galeria foto aveți schema simplă pe care o puteți urma. Carnea de vită nu va mai fi niciodată prea tare sau prea făcută.

Învață să fii un bucătar pe cinste! Cele mai comune 5 greșeli pe care și tu le faci în bucătărie!... Cătălin Scărlătescu reinventeză meniul la Berăria H!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x