Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu ne sfătuiește cum să alegem restaurantul în care luăm masa

Mâncarea are un rol extrem de important în viața noastră, motiv pentru care trebuie să alegem cu grijă locul în care mâncăm

Mâncarea are un rol extrem de important în viața noastră, motiv pentru care trebuie să alegem cu grijă locul în care mâncăm. Cu o experiență de ani buni în bucătărie, Chef Cătălin ne dă câteva sfaturi despre cum ar trebui să fie locul în care ne hrănim nu doar corpul ci și sufletul.

"Sfatul meu pentru voi este să mergeți să mâncați doar în locuri în care restaurantul respectă clienții prin mâncare. O bucată de porțelan nu vă ține de foame, dar o supă bună, da."

Citește AICI mai multe

Chef Florin Dumitrescu face DEZVĂLUIRI despre SECRETUL din spatele PRODUSELOR sale!... Elena Pădurariu visează la vară! Concurenta ne îndulcește cu un desert simpatic, realizat de ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x