Căutare Live

Chef Cătălin Scărlătescu organizează Burger Week la mare

Cine ajunge la mare week-endul acesta are parte de chef personal. Asta pentru că chef Cătălin Scărlătescu organizează pentru toți gurmanzii un week-end culinar pe plajă

Cine ajunge la mare week-endul acesta are parte de chef personal. Asta pentru că chef Cătălin Scărlătescu organizează pentru toți gurmanzii un week-end culinar pe plajă. De pe 7 până pe 9 august, turiștii din Mamaia pot savura celebrii burgeri care poartă semnătura simpaticului bucătar și care sunt pregătiți chiar de acesta, după o rețetă proprie, îndelung studiată. Delicioasele preparate sunt disponibile pentru cei care ajung începând de azi pe plaja Marttinez, în cadrul evenimentului Burger Week.

"E vară, e vacanță pentru cei mai mulți dintre noi și, pe lângă relaxare la plajă, eu le propun turiștilor și o masă savuroasă. Dacă am bifat Festivalul Scoicilor, care s-a dovedit a fi un real succes, de ce să nu dedicăm și burgerului măcar un week-end? Așa că zilele acestea voi găti personal pentru toți cei care vin la plajă burgeri așa cum n-au mai gustat vreodată", spune chef Cătălin, care se afla deja pe litoral, în toiul pregătirilor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ultimele știri