Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe Facebook un mesaj adresat fanilor. Aceste vorbește deschis despre linia sa de produse.
„Zilele astea am trecut prin tot felul de stări. Nu sunt imun nici la critici, nici la laude, mai ales când e vorba de munca mea. De pasiunea mea. De respectul pe care îl port fiecărui client în parte. Acum câteva zile am lansat pe piață prima linie de produse care îmi poartă semnătura. Este un proiect muncit, în care m-am implicat foarte mult, pentru care am testat nenumărate retețe de sandviciuri, dintre care doar 3 au rămas în picioare. E vorba de rețete proprii, atent lucrate.
De exemplu, am căutat la Tg. Mureș un măcelar care să poată face jambon din carne 100%, fără resturi sau zgârciuri, am folosit o dulceață de ardei iute realizata în bucătăria fabricii cu care colaborez. Sandviciurile mele sunt o alternativă pentru produsele care se găsesc deja la raft. Nu sunt combinații de gusturi banale, am încercat să inovez la acest capitol. Până la urmă gustul ține de fiecare, de exemplu mie nu-mi place gustul amar dat de andive sau radicchio. Poate că altora le place. E un proiect în care cred și nu mi-aș pune semnătura pe un produs doar ca să-mi văd poza la raft. Urmează să dezvolt această gamă și cu alte rețete proprii din restaurantele cu care colaborez.
Vă mulțumesc și vă urez poftă bună!”