Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!

Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare reality show!

Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare reality show! Juraţii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au dat startul unei aventuri de neuitat.

Concurenţii care râvnesc la marele premiu şi-au dat silinţa să-i impresioneze pe chefi, însă preparatele au fost catastrofale. Ei bine, iadul de abia acum a început!

În cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, juratul Florin Dumitrescu ne-a învăţat cum să pregătim în mod corect cafeaua. "Cea mai bună este cafeaua scurtă, pentru că se infuzează cel mai puţin timp. Cafeina este prea puternică şi poate dăuna atunci când se infuzează mai mult de şapte secunde. Cea la ibric nu este chiar atât de sănătoasă."

Maestrul a mai dezvăluit un mic secret foarte interesant. "Dacă bei cafea şi te pui să dormi după 15 minute, o să te trezeşti mult mai relaxat şi mai odihnit", a spus juratul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor".

Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici... Chef Florin Dumitrescu: "Arătăm ce se întâmplă în spatele uşilor închise"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x