Antena Căutare

Chef Scărlătescu își iese din minți! Frankie și Tudor, în conflict din pricina service-ului

Cum au pornit cu stângul, Frankie și Tudor primesc avertismente de la Chef Scărlătescu. Unul slab pregătit și celelalt prea pregătit, Frankie și Tudor reușesc să îl enerveze groaznic pe Chef

Cum au pornit cu stângul, Frankie și Tudor primesc avertismente de la Chef Scărlătescu. Unul slab pregătit și celelalt prea pregătit, Frankie și Tudor reușesc să îl enerveze groaznic pe Chef.

Din pricina faptului că se simte rău și pentru că nu a putut învăța pe deplin meniul serii, Frankie o dă în bară cu pregătirea garniturilor. Acesta nu spală bine cartofii, iar piureul său lasă de dorit.

În tabăra cealaltă, Tudor se implică prea mult pe secțiile celorlalte colege, fără acordul Chef-ului, fapt care îl duce pe Scărlătescu la limita rezistenței.

Tudor greșește și el salata, adăugând la ceea ce trebuia să fie salată de crudități un ingredient nepotrivit, salata verde. Distrat și jovial, concurentul nu ezită să le facă fetelor complimente. Să fie acesta trucul pentru un service reușit?

Service cu sunet de ambulanță! Echipajele SMURD sunt martorele unei seri TENSIONATE în bucătărie!... Rebeca și Michael, în CONFLICT! Cei doi concurenți au ajuns la cuțite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x