Antena Căutare

Service cu sunet de ambulanță! Echipajele SMURD sunt martorele unei seri TENSIONATE în bucătărie!

Restaurantul Hell's Kitchen este astăzi plin de medici, cele două echipe având onoarea de a găti pentru echipajele SMURD

Restaurantul Hell's Kitchen este astăzi plin de medici, cele două echipe având onoarea de a găti pentru echipajele SMURD. Se pare însă că nimeni nu se poate ridica la așteptările musafirilor. În timp ce în cazul medicilor rapiditatea și exactitatea sunt esențiale, concurenții nu reușesc să se dezmeticească.

Cu meniul modificat și nervii întinși la maximum, cele două echipe pornesc cu stângul la deschiderea restaurantului. Frankie pare să fie primul care îl face pe Chef Scărlătescu să își iasă din minți. Acesta nu spală bine cartofii ce urmează a fi preparați, în timp ce piureul pentru service lasă de dorit.

Tudor are și el probleme cu prepararea salatei, însă încearcă să își spele păcatele ajutându-și colegele de echipă. Niciuna nu răspunde însă remarcilor și complimentelor sale.

Pentru a-i pedepsi pe cei doi, Tudor și Frankie sunt trimiși la dormitoare. Nici Iana nu are parte de tratamente prea plăcute.

Aparent, secția de garnituri a fost cea care i-a pus în dificultate pe concurenți, Iana scoțând de două ori garniturile prea sărate sau mult prea picante.

Rebeca, apariție haioasă la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... Chef Scărlătescu își iese din minți! Frankie și Tudor, în conflict din pricina service-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x