Antena Căutare

Chefii îți dezvăluie LUCRURI pe care nu le știai! Ingredientele-vedetă ale sezonului și deserturi preferate!

Recent, chefii de la Iadul Bucătarilor au vorbit deschis despre ceea ce le atrage atenția atunci când vine vorba despre o rețetă bună.

Recent, chefii de la Iadul Bucătarilor au vorbit deschis despre ceea ce le atrage atenția atunci când vine vorba despre o rețetă bună.

De exemplu, Cătălin Scărlătescu nu este un fan al scorțișoarei. Sorin Bontea este atent la cantitatea de sare pusă în diferitele feluri de mâncare.

În schimb, chef Florin Dumitrescu este adeptul dulciurilor, motiv pentru care este un fan al zahărului.

Fiecare dintre ei are gusturi diferite, iar asta se vede inclusiv în modul în care privesc preparatele pregătite de concurenți. Însă, puțini știu care sunt deserturile preferate ale chefilor sau care este, în opinia lor, ingredientul-vedetă al sezonului.

Sorin: „Pentru mine, murăturile sunt un ingredient la mare căutare în acest sezon. Ca desert prefer găluștele cu prune brumării”.

Cătălin: „Fructele de pădure înghețate sunt preferatele mele în acest sezon, iar ca ingredient-vedetă aș alege ciupercile de pădure”.

Florin: „Mezelurile făcute în casă sunt preferatele acestui sezon, iar ca desert aș alege dovleacul copt”.

CARTOFII PRĂJIȚI, o istorie DISPUTATĂ între francezi și belgieni! Cine i-a inventat și CUM?... ADEVĂRUL despre relația dintre cei trei CHEFI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x