Antena Căutare

Elena Pădurariu visează la vară! Concurenta ne îndulcește cu un desert simpatic, realizat de ea!

Cine nu își amintește cu dor de zilele călduroase ale anotimpului trecut. Elena chiar încearcă să dea timpul înapoi cu un desert delicios, în spiritul verii trecute

Cine nu își amintește cu dor de zilele călduroase ale anotimpului trecut. Elena chiar încearcă să dea timpul înapoi cu un desert delicios, în spiritul verii trecute.

"Mi-am luat papucii si am plecat la plajă! Chiar dacă a trecut vara, mi-am adus aminte de frumusețea aceasta mică pe care am creat-o acu' ceva timp: Tort cu cremă de ciocolată albă, vișine de gradină, blat de nucă, totul acoperit cu un buttercream de vanilie.
Deci, mergem la plajă?:)"
, este mesajul postat de concurentă pe o rețea de socializare.

Chef Cătălin Scărlătescu ne sfătuiește cum să alegem restaurantul în care luăm masa... Două eliminări și probleme medicale la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x