Antena Căutare

Fă cunoștință cu cei mai curajoși concurenți de la Hell's Kitchen-Iadul Bucătarilor

Luni la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent: “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează pe 22 septembrie, de la ora 20.30. Nu ai voie să pierzi MAREA PREMIERĂ

Luni la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent: “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează pe 22 septembrie, de la ora 20.30. Nu ai voie să pierzi MAREA PREMIERĂ

Telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu cei trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, care sunt pregătiți să dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare, în frunte cu cei mai curajoși concurenți

Înainte să-i vedem gătind, haideți să-i cunoaștem!

Dany Jinariu locuiește în Irlanda, unde lucrează ca second chef. A absolvit în țară o școală de bucătar, după care a început să lucreze în domeniu, ca ajutor de bucătar și bucătar pe diverse secții în Sibiu.

Originară din Republica Moldova, Angi Lepădaru este licențiată în industria alimentară. A lucrat ca broker, agent comercial, iar acum gătește și vinde mâncare prietenilor și cunoștințelor. Își dorește să transforme această activitate într-o afacere și să lanseze pe piață cu o linie proprie de produse (ghiveci, gemuri de ardei iute, legume marinate, dulcețuri).

Augustin Pop muncește ca bucătar la Cluj. A început să profeseze în domeniu mai întâi ca ajutor de bucătar, schimbând mai multe locuri de muncă, printre care un hotel și un restaurant cu specific mexican. Visul lui este să fie critic culinar și să se poată plimba prin toată lumea. Vrea să își testeze în acest show calitățile profesionale și de lider.

Vali Vrânceanu a început să gătească pe la 8-9 ani. A terminat Facultatea de Medicină Veterinară din Iași și lucrează la reprezentant vânzări la o firmă producătoare de hrană pentru animale. Cu toate acestea, marea sa pasiune este gătitul și își dorește o carieră în domeniu.

Gabriela Constantin a făcut volei de performanță, dar din cauza unor probleme de sănătate a trebuit să renunțe la sport. Microbul gătitului l-a dobândit de la mama sa, iar acum se mișcă în bucătărie rapid și cu imaginație.

Andreea Dumitrache lucrează în prezent ca bucătar șef într-un restaurant din Capitală. Își crește singură băiețelul în vârstă de trei ani. Provine dintr-o familie în care s-a gătit foarte mult, toată lumea a fost și este pasionată de gastronomie, însă nimeni nu a urmat o carieră în acest sens până la ea. A muncit în restaurante din Spania, Franța și Irlanda. Până acum, în formarea sa ca bucătar, a sărit o singură etapă - aceea de tocător de legume.

De-a lungul anilor, Tavi Oprea a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări. A început cu spălatul vaselor, apoi a devenit ajutor de bucătar. A avut ocazia să lucreze ca bucătar la un restaurant din Burj Khalifa, recunoscut de Guiness Book drept cel mai înalt restaurant de pe planetă.

Mihaela Vărzaru a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. Își dorește să se angajeze într-un restaurant sau să aibă un job în domeniul culinar.

Denise Cargulea studiază gastronomia și tocmai a încheiat anul al treilea de Științe Gastronomice și Arte Culinare, la Universitatea Basque Culinary Center, în Spania. Experiența în acest concurs i se pare un pas înainte în cariera sa profesională.

Radu Robescu lucrează ca fotograf, iar cel mai important moment din cariera sa a fost atunci când a plecat să muncească pe un vas de croazieră. A muncit în bucătăria unui restaurant din Capitală, dar și Brașov și spune că la cratiță se simte inventiv și cu simț artistic. Își dorește să deschidă și să promoveze un lanț de restaurante în România, care să aibă un succes atât de mare încât să se extindă în toată lumea


Ștefan Gherasim, de meserie pompier, consideră gătitul o artă. A muncit în diverse restaurante în țară, apoi a plecat în străinătate, în insulele Cayman și în Marea Britanie, în calitate de coordonator de evenimente. Visează să ajungă un bucătar de nota 10 și să aibă propriul său lounge cafe, cu o bucătărie modernă și un meniu pe măsură.

Fascinat de mic de ceea ce se petrece într-o bucătărie, Ovidiu Ionesi lucrează în prezent la un restaurant vegetarian din Cluj. A lucrat și ca barman, manager asociat, a deschis o ceainărie. Visul său este să aibă un restaurant în spatele unei case, în grădină.

Valentin Gheorghe lucrează ca ospătar, însă e fascinat de bucătărie. A început să gătească acasă, urmărește emisiuni de gen și crede că acest show este șansa de a se face cunoscut în domeniu. A fost nevoit să renunțe la școală si să se angajeze pentru a-și ajuta familia.

Sorin Cercelaru lucrează la un complex hotelier din Mamaia ca assistant manager. Gătitul îi trezește sentimente pe care nicio altă activitate nu o poate egala, iar faptul că în actualul job poate interacționa și cu bucătarii și cu ospătarii, dar și cu clienții, îl face foarte fericit. Visul lui este să ajungă viitorul chef la Hell’s Kitchen.

Flori Dincă lucrează în bucătărie de la 21 de ani și, pe zi ce trece, e tot mai îndrăgostită de această meserie. De trei ani este și cofetar în bucătăria de la Palatul Parlamentului. Și-ar dori să ajungă bucătar șef.

Elena Pădurariu gătește de când avea 13 ani, iar în prezent are un laborator de cofetărie, organizând și ateliere de gătit pentru copii. A terminat Dreptul și e de profesie jurist, dar bucătăria este pasiunea ei cea mai mare.

Claudia Băjenariu a terminat o școală de bucătari și muncește într-un restaurant de 4 stele din Mamaia ca ajutor de bucătar. Adoră să pregătească dulciuri, iar felul ei preferat este tarte au chocolat. Vrea să ajungă chef și să participe la diverse concursuri și expoziții culinare.

Kinga Tanko gătește de când se știe. Deși lucrează ca administrator al unei firme de mobilier, își dorește să deschidă propriul restaurant, iar la Hell’s Kitchen poate afla dacă ar face față într-o bucătărie profesionistă.

Flavia Lascu a lucrat ca profesoară, dar spune că mereu a simțit că menirea sa e să muncească în bucătărie. A muncit în Italia, iar momentan este casnică și își crește fetița. E pasionată de versuri și de show-uri culinare. Are tatuat pe braț numele lui Gordon Ramsey.

Cătălin Badici a început să lucreze la 18 ani într-un restaurant, ca picol, iar după numai jumătate de an a trecut în bucătărie. În prezent este bucătar la un restaurant din Tulcea. A practicat această meserie și în București, apoi în Grecia și Cipru. Și-ar dori să câștige concursul pentru a-și demonstra că este un bucătar bun și pentru a avansa în carieră.

Mai multe despre concurenții “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” poți afla AICI


N-o să crezi! Ce a gătit prima oară Chef Sorin Bontea... Chef Cătălin Scărlătescu îţi dă reţeta desertului reprezentativ pentru România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x