Antena Căutare

Între carieră și pasiune! Uite cum i-a cucerit Sous Mimi Nicolae pe cei mai duri chefi

Mimi este directorul unei firme de transport, însă marea ei pasiune rămâne bucătăria, pasiune pe care o pune în practică la evenimente și festivaluri culinare de amploare.

Mimi este directorul unei firme de transport, însă marea ei pasiune rămâne bucătăria, pasiune pe care o pune în practică la evenimente și festivaluri culinare de amploare.

Este atât de talentată la gătit, încât l-a cucerit chiar și pe pretențiosul chef Bontea, în vreme ce chef Dumitrescu este înnebunit după deserturile pe care le face ea. Mimi spune că îi place să încerce orice rețetă, dar preferata sa este mușchiul de vită cu ciuperci. Talentul în bucătărie i-a adus colaborarea cu un important brand din domeniu, dar și coordonarea unor evenimente culinare importante.

Tot ce nu știai despre Alex Petricean D’Artagnan! Un campion la scrimă în haine de bucătar... Pasiune fără limite pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”! O concurentă și-a făcut un tatuaj care te va lăsa FĂRĂ ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x