Antena Căutare

Tot ce nu știai despre Alex Petricean D’Artagnan! Un campion la scrimă în haine de bucătar

Mare parte din cariera de bucătar a lui D’Artagnan a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu.

Tot ce nu știai despre Alex Petricean D’Artagnan! Un campion la scrimă în haine de bucătar
Alex Petricean

Mare parte din cariera de bucătar a lui D’Artagnan a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu. Acesta și-a făcut ucenicia în bucătăria condusă de juratul Hell’s Kitchen, apoi a lucrat în alte restaurante coordonate de chef Dumitrescu.

Încă de la 10 ani Alex a început să practice scrima, un sport prin care și-a câștigat mulți prieteni, a călătorit mult, a câștigat peste 40 de titluri (cupe și medalii). A făcut parte din lotul național de spadă al României, a lucrat în publicitate, a fost model, a absolvit ASE-ul și masterul la Bruxelles.

Numele de D'Artagnan i-a fost dat de chef Cătălin Scărlătescu în momentul în care a participat la unul dintre cele mai cunoscute concursuri de gătit televizate, destinate amatorilor. De atunci este bucătar 24 de ore din 24.

Eşti la început de drum şi vrei să fii chef? Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îţi oferă cele mai t... Între carieră și pasiune! Uite cum i-a cucerit Sous Mimi Nicolae pe cei mai duri chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x