Antena Căutare

Jurizarea se lasă cu emoții și momente de relaxare la SPA, pentru fete! Echipa albastră își ispășește PEDEAPSA!

După ce au alergat prin magazin pentru a se aproviziona, concurenții trebuie să prepare farfuriile cu care să se prezinte în fața celor trei Chefi. Numărătoarea inversă anunță finalul și cele două echipe sunt chemate, pe rând, pentru a-și prezenta "operele"

După ce au alergat prin magazin pentru a se aproviziona, concurenții trebuie să prepare farfuriile cu care să se prezinte în fața celor trei Chefi. Numărătoarea inversă anunță finalul și cele două echipe sunt chemate, pe rând, pentru a-și prezenta "operele".

Se pare însă că echipei roșii îi merge mult mai bine, reușind să îi impresioneze pe Chefi cu preparatele lor. Chiar dacă albaștrii se mândresc acum cu venirea Mălinei în echipă, nu este suficient pentru a le aduce punctele câștigătoare.

Finalul le aduce fetelor și lui Paul surpriza unei seri relaxante, la SPA, în timp ce albaștrii trebuie să descarce marfa dintr-o dubiță.

În timp ce la SPA atmosfera este relaxantă, acasă, în bucătărie, echipa albastră descoperă că din cauza lui Florin au greșit cantitatea de produse pentru descărcat. Nervii sunt întinși la maximum, dar până la urmă, trebuie să simtă că sunt învinși!

Peripeții pe bicicletă! Maria și Flori, mai mult pe jos decât pe șa!... Adio relaxare! Rebeca nu se poate abține nici la SPA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x