Antena Căutare

Mâncăruri de lux! Alimente ce conțin aur

În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.

În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.

Te vei întreba dacă aurul este digerabil. Aparent, acest metal nu este absorbit în sistemul sangvin deoarece corpul nostru nu îl poate sparge și descompune.

Chefii din întreaga lume își folosesc imaginația pentru a crea cele mai nebunești fantezii la care te-ai fi gândit vreodată. Unele sunt atât de frumoase încât, dacă le-ai avea în fața ochilor nici nu ți-ar veni să le mănânci.


Înghețată cu ciocolată și aur

Un restaurant din New York a creat această înghețată cu aur de 18 karate și diamante albe.A fost creată dintr-o ciocolată specială care a costat 2.600 de dolari – 450 grame. O porție din acest desert te face să scoți din buzar 25 de mii de dolari.


Pizza
Pe lângă homari marinați în coniac, caviar în șampanie și oțet balsamic vechi, această pizza are aur de 24 de karate.A fost vândută cu 4.200 dolari.


Vin cu aur
Există un vin cu numele de GOLD ce conține foiță de aur de 24 de karate.Se vinde cu 24 de dolari sticla, iar vinul este din 2005.


Covrigi cu aur
Acest covrig valorează 1.000 de dolari.El a fost acoperit cu cremă de trufe și brânză și foiță de aur.


Pui cu aur
Laura Santtini, un scriitor de cărți de bucate de origine italiană spunea: “Oamenii vor să se simtă speciali în aceste vremuri dificile, iar aceasta este o cale costisitoare ”.


Prăjitura de aur
Uau! O singură bucată costă 2.500 de dolari. E acoperită cu aur și diamante. Deci dacă ai doar 500 de dolari, poți lua o singură bucățică.


Sushi cu aur
Chef angelito Araneta din Filipine, același care a inventat și prăjitura cu aur de mai sus, a creat o rețetă de sushi cu aur și diamanete. 2.750 de dolari cinci bucăți.


Cappucino cu aur
L-aș bea într-o secundă! Acest cappucino are aur de 24 de karate în loc de scorțișoară. 25 dolari o ceașcă. Ne permitem?


Caviar cu aur
Nu sunt multe de spus despre acesta, cu excepția faptului că un borcan costă 200 de dolari.
Deși nu l-am gustat, vă pot spune că are gust de lămâie și vin alb.


Supă cu aur
O supă de țelină cu aur de 24 de carate cum sună?Pentru noi, destul de bine. S-a servit la Premiile Academiei cu câțiva ani în urmă.

Pe bune? Scoicile au fost pe vremuri mâncare de fast food... Florin Dumitrescu, juratul de la Iadul Bucătarilor, vorbește despre cel mai dificil moment din viața sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x