Antena Căutare

NOI PROVOCĂRI pentru echipe! Se redeschide Hell`s Kitchen!

Întorși în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Florin Dumitrescu. Încep pregătirile pentru service-ul de diseară.

Întorși în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Florin Dumitrescu. Încep pregătirile pentru service-ul de diseară.

Tavi și Vali trec la făcut startere, iar Valentin și Sorin se ocupă de carne. Garniturile vor fi pregătite de Cătălin și de Ștefan. Peștele va fi sarcina lui Augustin și a lui Ovidiu, iar Dany preia desertul.

În echipa roșie, Elena și Mihaela vor pregăti startere, iar Andreea și Kinga se vor ocupa de carne. Angi și Valentina sunt responsabile de garnituri. Denis va pregăti peștele, iar desertul îi revine Gabrielei.

Hell`s Kitchen își deschide porțile, iar echipele pornesc la treabă.

AMENINȚĂRI cu BĂTAIE și DEZVĂLUIRI ȘOCANTE din viața lui AUGUSTIN!... PANICA a pus stăpânire pe bucătărie! Lucrurile scapă de sub control!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x