Antena Căutare

O lecție dură! Atunci când viața i-a pus piedică Mihaelei Vărzaru, bucătăria este cea care a motivat-o mereu să fie o luptătoare

Mihaela Vărzaru este din București și a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. A crescut fără tată pentru că părinții s-au despărțit când avea numai 3 ani.

Mihaela Vărzaru este din București și a început să gătească de mică, fiind nevoită să preia din atribuțiile casei. A crescut fără tată pentru că părinții s-au despărțit când avea numai 3 ani.

Mai are încă trei frați. ”Mama a fost cea care ne-a crescut singură, s-a sacrificat pentru noi, nu și-a refăcut viața, pur și simplu s-a dedicat trup și suflet celor patru copii ai ei, oferindu-ne poate chiar mai mult decât aveau copiii ai căror părinți erau împreună”, își amintește ea. În copilărie a făcut aproape toate sporturile posibile, de la înot, la handbal, volei sau dansuri. Imediat după terminarea liceului, la 18 ani, s-a angajat.

Apoi s-a îndrăgostit, s-a căsătorit și a adus pe lume un copil, o fetiță pe nume Cristina. Greutățile nu au ocoilt-o însă, iar viața a forțat-o mereu să lupte. ”După 7 ani ne-am despărțit. N-am mai putut să accept, parcă nu mai aveam personalitate, trebuia doar să-mi văd de treburile casei, să cresc copilul și să tac, la niciuna din deciziile importante nu-mi cerea părerea”, își amintește Mihaela, care s-a văzut nevoită să își crească așa cum a putut mai bine copilul, cu sacrificii și lacrimi vărsate pe ascuns.

Apoi si-a pierdut și mama, înțelegând că nu mai are pe cine să se bazeze. ”Viața a mers înainte, frații cu familiile lor, cu rostul lor, așa cum e firesc să fie. Pentru psihicul meu, este foarte bine să știu că nu sunt singură pe lume, că am trei suflete lângă mine, sânge din sângele meu.” Apoi, după 24 de ani de muncă, Mihaela a rămas fără serviciu. ”Nu mi-a fost și nu îmi este ușor să o iau de la capăt de fiecare dată, iar singură, dar am făcut-o, sunt o luptătoare, nu mă înving greutățile și vreau să îi demonstrez asta fiicei mele de 16 ani, Cristina.”


Bucătăria este cea care a motivat-o mereu, atunci când gătește se simte liniștită. I-ar plăcea foarte mult să mai primească o șansă în viață și să se angajeze în domeniul culinar, ceea ce a visat mereu.

Mihaela simte că prin participarea la acest concurs își poate confirma calitățile de bucătăreasă care de-a lungul anilor i-au adus numeroase aprecieri si totodată își poate schimba viața, pentru ea și fiica ei. ”Îmi doresc nu doar sa ajung să lucrez, ci și să fiu un om de bază într-un restaurant de top.” Mihaela gătește cu drag preparate tradiționale românești, de la ciorbă de fasole cu afumătură, la sărmăluțe sau diverse budinci.

Cel mai CIUDAT restaurant din Europa! Poți să mergi și tu dacă vrei să-ți cadă mâncarea ''din cer''... New York, Sidney sau Tanzania? Cele mai spectaculoase restaurante te invită la cină într-un cadru ireal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x