Antena Căutare

O seară cu STIL necesită preparate de nivel înalt! Concurenții trebuie să gătească precum la Paris!

Tema serii este "standarde înalte" iar cele două echipe trebuie să gătească un meniu complet, care să se încadreze. Având un avantaj de la proba anterioară, băieții vor putea începe cu 20 de minute mai devreme decât echipa roșie, în care Tudor se integrează

Tema serii este "standarde înalte" iar cele două echipe trebuie să gătească un meniu complet, care să se încadreze. Având un avantaj de la proba anterioară, băieții vor putea începe cu 20 de minute mai devreme decât echipa roșie, în care Tudor se integrează.

Timpul se scurge extrem de repede, iar concurenții sunt invitați în față, la jurizare.

Primii care deschid drumul sunt Tudor și Ciprian, eternii rivali. Primele farfurii ale celor doi nu reușesc însă să îi impresioneze pe jurați. Punctul merge în tabăra băieților.

Lecția de ELEGANȚĂ! Virgil Mănescu le detaliază concurenților modul în care se face mise en place-ul... De la jurizare direct la lecții de dans popular. Băieții fac cunoștință cu Nea Mărin iar fetele prepară gustări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x