Antena Căutare

Răsplată INEDITĂ pentru câștigătorul probei! Uite ce li se pregătește bucătarilor!

Cei șase finaliști se întâlnesc iar cu chef Florin Dumitrescu, care le prezintă o nouă provocare. De data aceasta, fiecare este pe cont propriu.

Cei șase finaliști se întâlnesc iar cu chef Florin Dumitrescu, care le prezintă o nouă provocare. De data aceasta, fiecare este pe cont propriu.

Concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a realiza un preparat deosebit, demn de a fi publicat într-o revistă de specialitate. Mai mult decât atât, bucătarii trebuie să își folosească toată măiestria pentru a demonstra că stăpânesc arta culinară, la cel mai înalt nivel.

Fiecare trebuie să realizeze ceva rafinat și inedit, demn de a fi publicat într-o revistă de specialitate.

Cei șase se apucă imediat de gătit, încercând să aleagă preparate cât mai speciale. Tensiunea își spune iar cuvântul, căci bucătarii nu ratează nici acum ocazia de a se tachina.

Kinga este cea care reușește să dea lovitura și să-i impresioneze pe cei trei Chefi și pe Cristina Mazilu cu un desert delicios.

Ultimii șase concurenți se întrec în farfurii semnătură la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Bătaie de neimaginat între doi concurenți din Iadul bucătarilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x