Antena Căutare

Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Bătaie de neimaginat între doi concurenți din Iadul bucătarilor!

Service-ul din această seară este unul mai sportiv decât deobicei, avându-i invitați la masă pe fotbaliștii de la Astra

Service-ul din această seară este unul mai sportiv decât deobicei, avându-i invitați la masă pe fotbaliștii de la Astra. Tigăile sunt pregătite și toți cei șase concurenți rămași în cursa pentru finală sunt gata să impresioneze.

Regula din această seară este aceea ca fiecare dintre ei să ajungă în față, pe postul de Chef, la montat farfurii și citit comenzi. Nu pare o muncă grea, însă este extrem de solicitantă.

Cătălin, de exemplu, nu reușește să își stăpânească furia și aproape că se ia la bătaie cu Kinga. Concurenta nu se lasă mai prejos și insistă să își termine singură preparatul, fără ajutorul lui Cătălin, motiv pentru care împarte câteva îmbrânceli cu colegul său.

Conflictul este repede aplanat și toată lumea revine la bucătărit.

Răsplată INEDITĂ pentru câștigătorul probei! Uite ce li se pregătește bucătarilor!... Finalul de service se termină cu două eliminări! Ei sunt cei patru FINALIȘTI ai primului sezon Hell's Kitchen!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x