Antena Căutare

Sergiu Ștefan Gherasim, un bucătar ce gătește pe acorduri de chitară!

Compune muzică și preparate de top în același timp. Ștefan este unul dintre concurenții reality-show-ului Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, care ne-a impresionat cu povestea sa de viață. El reușește să îmbine pasiunea pentru muzică și cea pentru gătit

Compune muzică și preparate de top în același timp. Ștefan este unul dintre concurenții reality-show-ului Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, care ne-a impresionat cu povestea sa de viață. El reușește să îmbine pasiunea pentru muzică și cea pentru gătit.

Ștefan îi este recunoscător tatălui său că l-a făcut să iubească muzica.

"Tatăl meu cânta la chitară, fratele lui mai mare la muzicuță și acordeon, fratele mai mic la chitară, iar în clasa a opta tatăl meu mi-a pus chitara în mână prima oară și a început să mă învețe încet și cu răbdare acorduri. Așa am luat contact cu instrumentul."

Dovedindu-se că are ureche muzicală, Ștefan a început să cocheteze cu chitara, descoperind că are și puțină voce, chiar și la un nivel de amator. "Evident cântam la munte când plecam cu amicii, noaptea la foc de tabară", povestește concurentul.

După ce un amic i-a făcut cadou un soft pentru calculator, Ștefan a început să creeze muzică, plecând de la o idee, de la câteva sunete, practic de la zero. "În câțiva ani am reușit să fac pentru sufletul meu niște piese, pe care nu le-au auzit decât cei apropiații mei." Pentru cunoscătorii de gen, Ștefan adoră să compună muzică chillout experimental, trip-hop, trance, goa, psyhadelic, uplifting, dubstep sau lounge.

Care să fie oare legătura între muzică și bucătărie? "E una uriașă, doar că nu toți o sesizează. Ceea ce auzi în boxe asta poți face și în farfurie. Totul se rezumă la creație", mărturisește Ștefan.

Chef Florin Dumitrescu face minuni în bucătărie! Juratul Hell's Kitchen ne demonstrează încă o dată că este un profesion... Tavi, în lacrimi la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x