Antena Căutare

Tavi, în lacrimi la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Ediţia de luni aduce un nou service în restaurantul din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” şi, odată cu asta, multă tensiune. Lucrul bine făcut necesită atenţie, concentrare şi dăruire, iar concurenţii trebuie să demonstreze că au învăţat ceva din primul service în restaurant.

Ediţia de luni aduce un nou service în restaurantul din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” şi, odată cu asta, multă tensiune. Lucrul bine făcut necesită atenţie, concentrare şi dăruire, iar concurenţii trebuie să demonstreze că au învăţat ceva din primul service în restaurant.

Proba îi va pune din nou la grea încercare pe bucătari, deşi meniul de top pe care îl au de pregătit este acelaşi. Nervozitatea în bucătărie va avea de data aceasta gust de risotto, preparatul pe care chef Dumitrescu îl va trimite înapoi de cele mai multe ori: pretenţios şi exigent, ascesta îşi doreşte ce e mai bun pentru clienţii săi, astfel că le cere tot mai mult concurenţilor. Pentru Tavi, presiunea din bucătărie îşi va spune cuvântul luni seară, astfel că simpaticul bucătar va sfârşi în lacrimi: “Sunt prost, pun prea mult suflet. Mă doare, mor, mă consum ca prostul, îmi arăt slăbiciunile”, izbucneşte Tavi, printre lacrimi. De la ce porneşte totul şi ce anume îl face pe Tavi să cedeze, telespectatorii Antena 1 vor descoperi luni seară de la 20.30, în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” .

Cel de-al doilea service în restaurant se va lăsa şi cu laude din partea lui chef Dumitrescu, astfel că unele preparate vor fi catalogate drept delicioase. Acesta îi va bucura pe concurenţi cu câte un “bravo! ” sau “felicitări”, cuvinte mai mult decat necesare pentru a le ridica moralul. De la o proba la alta, concurenţii arată că au mai învăţat ceva şi că, treptat, descoperă în ei calităţi necesare unui bucătar al unui restaurant de lux. Cu toate acestea, seara se va încheia şi cu o eliminare.

Cei rămaşi în cursă îşi vor testa abilităţile de a recunoaşte ingrediente, într-un test de degustare pus la cale de cei trei juraţi. Cu două simţuri anihiliate, vazul şi auzul, concurenţii primesc sarcina de a recunoaşte, pe rând, diverse ingrediente, test care le va pune la grea încercare simţurile şi taletul de a depista, ca adevăraţi bucătari, texturi şi gusturi.

Sergiu Ștefan Gherasim, un bucătar ce gătește pe acorduri de chitară!... Ce porecle şi-au pus concurenţii de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x