Antena Căutare

Valentin face haz de necaz! Concurentul își imaginează ieșirea fetelor într-un mod extrem de amuzant!

Nu știm dacă invidia se află de fapt în spatele reacțiilor lui Valentin, însă un lucru este cert, s-a amuzat copios pe seama fetelor

Nu știm dacă invidia se află de fapt în spatele reacțiilor lui Valentin, însă un lucru este cert, s-a amuzat copios pe seama fetelor.

Auzind poveștile de la spa, Valentin încearcă să recreeze imaginile cu doamnele care se bucură de tobogane, referindu-se mai ales la cele mai plinuțe dintre colegele sale.

"Flori pe tobogan, direct ghiuleua umană! Nu-i stătea nimic în cale, nici salvamarul! Salvamarul a fugit!", râde concurentul.

Băieții se luptă cu dezordinea din camera fetelor în timp ce ele se relaxează la spa!... Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x