Antena Căutare

Valentina, diva competiției, intră în conflict cu celelalte fete din pricina unui costum de baie!

Cum o zi de răsfăț la Spa nu se poate petrece nud, fetele au fost invitate la o sesiune de cumpărături, unde s-au plimbat printre raioane întregi de costume de baie

Cum o zi de răsfăț la Spa nu se poate petrece nud, fetele au fost invitate la o sesiune de cumpărături, unde s-au plimbat printre raioane întregi de costume de baie.

Doamnele au reușit să se decidă repede în privința ținutei, însă Valentina s-a lăsat așteptată. Aceasta nu s-a putut hotărâ ce să aleagă pentru a fi avantajată.

"Eu sunt o tipă care nu are șolduri și acolo nu era nimeni care să ne îndrume, să ne arate mai multe costume", afirmă ea.

Răutăcioase, celelalte fete își pierduseră răbdarea în așteptarea Valentinei. "Dacă mie nu îmi place ceva nu port. Eram filmate, trebuia să iau niște haine care să mă avantajeze!", mărturisește Valentina.

Prima jurizare se termină cu LACRIMI de fericire pentru una dintre echipe! Chefii îi trimit pe băieți "la cratiță&q... Bucătăria din casa Hell's Kitchen s-a transformat în salon! Bigudiurile lui Angi au stârnit revoltă în rândul băieților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x