Antena Căutare

Bucătăria din casa Hell's Kitchen s-a transformat în salon! Bigudiurile lui Angi au stârnit revoltă în rândul băieților!

Obosiți după o zi de muncă, băieții se retrag în casă pentru a se odihni și a savura o porție de supă

Obosiți după o zi de muncă, băieții se retrag în casă pentru a se odihni și a savura o porție de supă. Până aici nimic neobișnuit, însă Augustin scoate la iveală secretul cratiței de mâncare.

Băieții descoperă că oala folosită pentru a încălzi supa a fost cea în care Angi și-a "fiert" bigudiurile. Valentin privește totul cu detașare, glumind pe seama acestui incident.

"În toată clădirea asta, cât este de mare, nu a găsit decât una dintre cele două oale pe care le avem pentru supă.", afirmă revoltat Augustin.

Fetele însă nu au nici o grijă. Ele sunt servite asemenea unor doamne la Spa cu mâncare, shot-uri și șampanie.

"În fiecare dimineață Angi este cu bigudiurile la scăldat!", mărturisește Valentina revoltată. Pe de altă parte, Angi face haz de necaz și este de părere că oricum ceilalți nu ezitau să folosească oala dacă nu ar fi știut povestea.

Valentina, diva competiției, intră în conflict cu celelalte fete din pricina unui costum de baie!... Meniu neobișnuit la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x