Antena Căutare

A început căutarea de mândruțe prin Transilvania! Alina Pușcaș și Cornel Păsat „vânează” cele mai frumoase gospodine!

Caravana „Ie, Românie” s-a oprit de data aceasta în Transilvania, acolo unde bărbații sunt extrem de muncitori, iar femeile adevărate gospodine cu care nu te pui!

Caravana „Ie, Românie” s-a oprit de data aceasta în Transilvania, acolo unde bărbații sunt extrem de muncitori, iar femeile adevărate gospodine cu care nu te pui!

În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat bat la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și Pianu, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Unele tinere sunt frumoase de pică, altele fac senzație cu rapiditatea cu care își îndeplinesc sarcinile gospodărești! Câștigătoare poate să fie doar una, așa că mândrele de la „Ie, Românie” trebuie să arate că merită din plin laurii de la final!

Aventura "Ie, Romanie" continuă în Transilvania! Ce fete mândre și vrednice va găsi Mircea Radu?... La Soare te poți uita, dar la dânsele ba! Cornel Păsat a luat ulița la pas ca să găsească mândre una și una! „Manuela es...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x