Ie, Românie

VINERI | ora 20.00

Andreea Bălan - artistă cu o carieră de invidiat, mamă, soţie. CINCI lucruri pe care NU le ştiai despre jurata noului show de la Antena 1, "IE, ROMÂNIE": "Nu beau niciodată alcool"

 
+4 click pentru
galerie

În 1998, două puştoaice făceau furori printre tinerii din România. Se numeau ANDRE, aveau platforme, codiţe împletite, costume sclipicioase şi piese numai bune pentru adolescenţi. Succesul imens, însă, avea să le dezbine, ca mai apoi fiecare să îşi vadă de cariera sa.

Andreea Bălan a reuşit să reziste fără nicio problemă în muzica românească, dar, aşa cum ea însăşi recunoaşte, a muncit mult pentru asta.

 

Dincolo de piese, de show-uri spectaculoase, pline de culoare şi dans, Andreea a fost ani de zile jurat la emisiunea "Te cunosc de undeva!", ca acum să facă parte dintr-un nou proiect - "IE, ROMÂNIE". 

"Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut și în foarte multe țări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradițiile românești și consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generație. ,,IE, Românie” este un proiect de suflet, pentru că întâlnești oameni autentici care trăiesc simplu, la țară, și au niște suflete foarte mari. Ce mi se pare minunat este că fiecare dintre ei îți deschide casa cu drag și este dispus să-ți pună pe masă cele mai bune bucate și să te primească cât mai călduros posibil. Sunt ospitalieri și un exemplu pentru noi toți, de aceea cred că merită că poveștile lor să fie cunoscute", a declarat cântăreața.

IATĂ CINCI LUCRURI PE CARE SIGUR NU LE ŞTIAI DESPRE ANDREEA BĂLAN:

Nu a petrecut niciun REVELION acasă timp de mai bine de 15 ani. 
Nu ştie să meargă pe bicicletă
Nu consumă deloc alcool
Are o diplomă în Jurnalism
Piesa “Decor” a fost inspirată din viaţa sa. 

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe din această primăvară pe Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe