Ie, Românie

VINERI | ora 20.00

Blondă, cu ochii ca albastrul de Voroneț, iute-n joc și bună la împăturit sarmale, Alexandra Budnar a fost desemnată câștigătoarea din Bucovina!

 
+2 click pentru
galerie

"Ie, Românie" a desemnat câştigătoarea din Bucovina: Alexandra Budnar! Concurenta s-a calificat pentru marea finală de la București!

Bucovineanca a făcut față la toate probele din concurs și a arătat tuturor că pe cât e de frumoasă, pe atât e de gospodină. În plus, poate dansa atât muzică populară, dar și rock 'n' roll, vals, tango!

Mirela Vaida și Daniel Buzdugan s-au descurcat de minune, în a treia ediție "Ie, Românie", iar Any s-a duelat cu Alexandra. Buzdugan i-a purtat noroc fetei din echipa lui, iar Alexandra a fost desemnată cea mai frumoasă și vrednică mândruță din Bucovina!

Nu a fost ușor de găsit, căci Mirela și Daniel au luat la pas ulițele din localitățile Putna, Brodina și Straja, iar la Căminul Cultural din Putna s-au reunit cele mai frumoase concurente! În urma mai multor probe, fiecare a ales câte trei fete, iar Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București, au ales-o pe Alexandra.

 În finala locală, cel mai talentat localnic a fost premiat pe loc cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasă fată din Bucovina a primit un premiu de 5.000 de lei și s-a calificat în marea finală din Capitală, al cărei premiu este de 20.000 de euro.

 

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe din această primăvară pe Antena 1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE