Antena Căutare

Caravana “Ie, Românie” a poposit în Moldova! Gelu Voicu și Ozana Barabancea se dau peste cap să le găsească pe cele mai mândre dintre mândruțe

În această ediție “Ie, Românie”, Gelu Voicu și Ozana Barabancea au misiunea să descopere cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Moldova și să-i convingă să vină la preselecții.

În această ediție “Ie, Românie”, Gelu Voicu și Ozana Barabancea au misiunea să descopere cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Moldova și să-i convingă să vină la preselecții.

O regiune faimoasă pentru frumusețea mândrelor sale, pentru umorul și harul de povestitor al localnicilor, dar și pentru măștile tradiționale care se realizează aici de meșteri vestiți.

După ce vor găsi cele mai frumoase fete de la sat și cei mai talentați locuitori ai zonei, Ozana și Gelu vor trebui să-i convingă să vină la preselecțiile care vor avea loc pe scena căminului cultural din localitatea Vorona, județul Botoșani.

Surpriză uriașă la „Ie, Românie”! Ozana Barabancea scrie și recită poezii patriotice... Ozana Barabancea a rămas mută, în fața unei frumuseți autentice de Moldova: "Ochii Andreei, de un Albastru de Voron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x