Antena Căutare

Cornel Păsat a găsit-o pe adevărata "Prințesă a Ardealului"! Într-un cartier de țigani stă o mândră fată, blondă și frumoasă!

Alina Pușcaș şi Cornel Pâsat merg din sat în sat şi din poartă în poartă pentru a găsi cele mai harnice şi frumoase mândre ale regiunii, dar şi cei mai talentaţi gospodari, pentru marea finală „Ie, Românie”!

Alina Pușcaș şi Cornel Pâsat merg din sat în sat şi din poartă în poartă pentru a găsi cele mai harnice şi frumoase mândre ale regiunii, dar şi cei mai talentaţi gospodari, pentru marea finală „Ie, Românie”!

De data aceasta se pare că mai norocos este Cornel Păsat, pe care drumurile l-au purtat în ceea ce pare să fie un cartier al țiganilor din Ardeal.

Încrezător în forțele sale și ajutat de localnici, acesta o descoperă pe „Prințesa Ardealului”, o blondă timidă, dar extrem de frumoasă!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli cum arată blonda de la „Ie, Românie”, care aspiră la un loc în finală.

Alina Pușcaș a descoperit adevărate prințese în Transilvania! "Raluca este o fire caldă, optimistă"... Proba "cârnaților" s-a lăsat cu show de zile mari la „Ie, Românie”! Alina Pușcaș îți dă clasă cu talentul ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x