Antena Căutare

Cornel Păsat și-a dorit să vadă situl arheologic unde s-au descoperit tăblițele de la Tărtăria

Cornel Păsat, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea diseară, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”, în căutare de fete frumoase și de localnici talentați din Transilvania, spune că este foarte pasionat de istorie și că ori de câte ori are ocazia merge să vadă cetăți, castele, muzee, ruine, situri arheologice.

Cornel Păsat, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea diseară, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”, în căutare de fete frumoase și de localnici talentați din Transilvania, spune că este foarte pasionat de istorie și că ori de câte ori are ocazia merge să vadă cetăți, castele, muzee, ruine, situri arheologice.

Îmi pare tare rău că nu am reușit să văd situl unde s-au descoperit tăblițele de la Tărtăria (n.n. tăblițele ar data din anul 5.500 î.Hr. și ar reprezenta cea mai veche formă de scriere din lume), descoperite aici, în zonă. De asemenea, îmi pare rău că timpul nu mi-a permis să văd cetatea dacică de la Căpâlna de aici, din județul Alba. Mi-aș fi dorit mult să ajung acolo. Sunt pasionat de istorie, îmi place să vizitez cât mai multe locuri istorice, cetăți, ruine... Când călătoresc alături de soția mea, mereu îmi spune că o duc să-i arăt... pietre”, spune coregraful care, în curând, va deveni tătic.

Alături de Alina Pușcaș, Cornel Păsat va căuta diseară, la Antena 1, cele mai frumoase și harnice fete de la sat și cei mai talentați localnici din Transilvania pe care, ulterior, va trebui să-i convingă să vină la preselecțiile de la Căminul cultural din Săsciori. Cei mai buni dintre ei vor fi jurizați, în cadrul aceleiași ediții, de Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși, veniți special de la București. Cel mai talentat localnic va primi pe loc 1.500 de lei, iar cea mai mândră fată va câștiga 5.000 de lei și se va califica în Marea Finală “Ie, Românie”, care va avea loc la București și va reuni toate câștigătoarele din regiunile istorice în care va ajunge caravana condusă de Mircea Radu.

Cine va fi declarată cea mai frumoasă fată din Transilvania, dar și cine va fi ales cel mai talentat localnic, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Ie, Românie”.

Alina Pușcaș și-a tratat durerile în gât cu pălincă de la Căpâlna: „Am băut un păhărel"... Aventura "Ie, Romanie" continuă în Transilvania! Ce fete mândre și vrednice va găsi Mircea Radu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x