Antena Căutare

Fetele de la "IE, ROMÂNIE", experte la bătutul oului. Au făcut ravagii! Andreea Bălan: "Nu mi-a spus nimeni că dacă mesteci un albuș, îți pui oala în cap"

La proba ”Cel mai tare în albuș” maramuresencele si-au pus dibacia din bucatarie la bataie si au trecut la treaba. Au bătut spuma, de le-au scaparat telurile.

La proba ”Cel mai tare în albuș” maramuresencele si-au pus dibacia din bucatarie la bataie si au trecut la treaba. Au bătut spuma, de le-au scăpărat telurile.

Dana Săvuică și Ionuț Iftimoaie le-au încurajat pe fete, după ce Nicolai Tand le-a provocat la gătit.

Andreea Bălan le-a urmărit până în ultima clipă, uimită de viteza mândruțelor, dar și de obiceiul lor de testare:

"Mie nu mi-a spus nimeni că dacă mesteci un albuș, îți pui oala în cap și nu-ți pică albușul în cap. Habar nu am avut".

Sexy-mândruțele, dans la .... mătură! Jucăușe, frumoase foc și roșioare-n obrăjori, fetele s-au dezlănțuit. La final, mă... Din culisele show-ului "Ie, Românie". Andreea Bălan are probă de dans: ”Fetele joacă excepțional pașii de dans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x