Antena Căutare

Mândrele Munteniei, la ele acasă. Gabriela, Georgiana, Denisa și Alexandra vor să câștige cu orice preț!

Dan Helciug și Paula Chirilă merg în vizită la Gabriela, Gergiana, Denisa, Alexandra. Ele sunt primele alese și cele două vedete vor cu tot dinadinsul să vadă ce visuri au, cum se comportă acasă și cât de încrezătoare sunt înainte de marea finală.

Tipic pentru vârsta lor, toate fetele sunt optimiste că vor câștiga. Și asta nu e rău pentru că încrederea în propriile forțe poate fi un argument decisiv în fața juriului de la București.

Tot ce are Muntenia mai frumos vine la “Ie, Românie”. FInalistele au fost alese! Urmează marea bătălie!... A făcut o depresie putenică când părinții ei au plecat! Să le cunoaștem pe Alexandra și Andreea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x