Antena Căutare

Mircea Radu a filmat cu o... gâscă, pentru promo-urile show-ului "Ie, Românie"

Mircea Radu, Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși au filmat zilele acestea promo-urile pentru noua producție “Ie, Românie”, pe care telespectatorii o vor putea urmări, în curând, la Antena 1.

Mircea Radu, Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși au filmat zilele acestea promo-urile pentru noua producție “Ie, Românie”, pe care telespectatorii o vor putea urmări, în curând, la Antena 1.

Pentru aceste filmări, cele patru vedete - prezentatorul și jurații reality show-ului - au făcut o scurtă escală la București, la Muzeul Satului, urmând ca zilele următoare să plece din nou prin țară, în căutare de fete frumoase și harnice, dar și de tradiții și talente autentice.

Pentru una dintre aceste filmări de promo Mircea Radu a avut o “parteneră” mai specială: o... gâscă. „Chiar dacă sunt bucureștean, mă simt extraordinar de bine la țară, înconjurat de animale și păsări de curte. De altfel, eu sunt un mare iubitor al acestora. Iar visul meu este să am o casă la țară, plină cu tot felul de animale și păsări de curte, cu livadă și o mică grădină de legume și zarzavaturi, o casă din curtea căreia să pot privi noaptea cerul plin de stele. Acele stele care nu pot fi văzute din Capitală, din cauza luminilor orașului și a poluării”, spune Mircea Radu.

Mircea Radu a filmat cu o... gâscă, pentru promo-urile show-ului "Ie, Românie"

De asemenea, prezentatorul se declară foarte încântat de noul său proiect de la Antena 1. „“Ie, Românie” este o emisie cum n-ați mai văzut de ani de zile! Îmi place atât de mult, încât până și gâștii i-am povestit”, a spus el, pe contul de socializare, la încheierea zilei de filmare.

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone și regiuni istorice ale țării, cu scopul de a descoperi fete frumoase și harnice, dar și tradițiile și talentele oamenilor locului. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutare de fete mândre și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului, format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși. În ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe, în curând, la Antena 1.

Galerie foto! Juraţii "Ie, Românie", pe platourile de filmare. Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi au... Caravana “Ie, Românie” colindă țara, în căutare de fete frumoase și talente autentice. Mircea Radu, întâmpinat cu ouă în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x