Antena Căutare

Șase mândre cum nu mai găsești în Transilvania! Acestea sunt finalistele alese de Alina Pușcaș și Cornel Păsat!

După ce au străbătut Transilvania în lung și în lat, Alina Pușcaș și Cornel Păsat și-au ales mândre una și una, pentru finala „Ie, Românie”!

După ce au străbătut Transilvania în lung și în lat, Alina Pușcaș și Cornel Păsat și-au ales mândre una și una, pentru finala „Ie, Românie”!

Fiecare vedetă a trebuit să caute tinere nu doar frumoase, ci și extrem de talentate! Au stat de vorbă cu ele, le-au descusut și așa au aflat ce secret ascunde fiecare.

Apoi, după ce au analizat atent fiecare fată, Alina Pușcaș și Cornel Păsat au decis cu cine merg în finala din Transilvania e emisiunii „Ie, Românie”!

Pe cine au ales cei doi? Află urmărind clipul video de mai sus!

Proba "cârnaților" s-a lăsat cu show de zile mari la „Ie, Românie”! Alina Pușcaș îți dă clasă cu talentul ei!... „Eu sunt Geta mititica și nu știu ce-i aia frica”! Finalistele din Transilvania se prezintă în versuri la „Ie, Românie”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x