Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Cheloo: „Aș face mult rău”

Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj omul cu tourette, omul cu tourette și cheloo, logo imai mult umor și omul cu tourette îmbrățișând-o pe ilona brezoianu Galerie
Cheloo își anunță candidatura la Președinție | Antena 1

Omul cu Tourette se află în platoul iUmor cu o misiune specială, aceea de a prezenta cele mai amuzante informații false din campania electorală a juraților iUmor, Cătălin Bordea, Delia Matache, Cosmin Natanticu și Cheloo.

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Cheloo: „Trebuie să fiu ferit de patima puterii!”

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, prezintă noul sezon iMai Mult Umor, o serie de episoade pamflet din backstage-ul show-ului iUmor, presărate cu umor, cu fake news savuroase și cu vedete pe care le urmărești în producțiile tale preferate de la Antena 1.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 4, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. „Bordea, trezește-te”

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 5, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Ce lege ar da Cheloo dacă a deveni Președinte

În cel de-al cincilea episod telespectatorii află ce lege ar da Cheloo dacă ar ajunge la Președinția comediei. Omul cu Tourette l-a intervievat.

Cheloo, dacă va deveni președinte, va introduce amendă pentru glumele la care nu râde nimeni.

„Aș face mult rău, deci nu trebuie să ies președinte”, răspunde Cheloo la întrebarea Omului cu Tourette. „Eu nu trebuie să am putere. Eu sunt un om slab, care nu cântărește și nu ia decizii decât la nervi. Eu trebuie să fiu ferit de patima puterii!”

„Câștigăm alegerile și vindem scaunul!” mai adaugă el.

Omul cu Tourette merge „pe teren” să afle ce părere are „electoratul”. Ce spun alegătorii? Sunt de acord sau nu sunt de acord cu „legea” propusă de Cehloo și de ce?

George Tănase consideră că este o decizie bună: „Pe mine m-a amendat astăzi deja. (...) Fără glume proaste în spații publice măcar.”

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 3, sezonul 16. Cosmin Natanticu împarte ”electoratul” în două: „Intenția contează”

Cuza consideră că este „o măsură foarte bună pentru bugetul de stat”: „Pentru că mulți dintre noi încercăm să glumim și nu ne iese.”

Emi și susține colegul: „Dacă nu știi să glumești, nu mai glumi!”

„Ne plictisim, n-avem ce face? Vrem să luăm bani de peste tot?” răspunde Ramona Olaru. „Dacă nu ești bine cu tine nu râzi, dar dacă ești bine poți să râzi, poți să găsești ceva happy în orice.”

„Pe de o parte îl înțeleg”, spune Paula Chirilă.

Ionuț Rusu nu este de acord cu propunerea lui Cheloo: „Nu pot. Am ulte d-astea...”

Șerban Copoț susține că: „La iUmor vin doar oameni amuzanți!”

Ioana State nu este de acord cu legea propusă de Cheloo: „Toți oamenii au dreptul să se exprime.”

„Dacă spui glume și nu-i faci pe oameni să râdă, nu înțeleg de ce mai spui glume și atunci meriți amendă”, spune Dan Țuțu.

În schimb, Ilona Brezoianu nu este de acord: „Pentru că și eu spun glume la care nu se râde. (...) Nici la glumele lui nu râde toată lumea. El ar trebui să plătească primul.”

La final, atât Victor Slav, cât și Ionuț Rusu ar dori să afle cât de scumpă este amenda, însă Omul cu Tourette nu are un răspuns pentru ei.

„Să se facă glume proaste în continuare”, concluzionează Ionuț Rusu.

Astfel că, electoratul și-a spus cuvântul în privința legii propuse de Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

Despre sezonul 16 iUmor – Alege comedia

În cadrul sezonului 16 iUmor – Alege comedia, au loc alegerile pentru funcția de Președinte iUmor. Candidații sunt nimeni alții decât jurații emisiunii. Ce vor face Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo dacă vor fi câștiga alegerile și cum reacționează „alegătorii” la auzul planurilor absurde și total false, îți prezintă Omul cu Tourette, în fiecare episod iMai Mult Umor, în fiecare duminică începând din 18 februarie, pe AntenaPLAY.

Cine sunt „alegătorii”? Vedete pe care le urmărești în producțiile tale preferate, difuzate la Antena 1. Emi, Cuza, Ramona Olaru, Ionuț Rusu, George Tănase, Ilona Brezoianu, Zarug, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Andreas Petrescu, Ioana State, magicianul Robert Tudor, Cătălin Cazacu, Romică Țociu și Cornel Palade, Victor Slav, Dan Țuțu, Șerban Copoț sunt cei care îți aduc umorul, alături de Omul cu Tourette și de jurații iUmor Delia Matache, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, în fiecare episod iMai Mult Umor.

Episoadele iMai Mult Umor sunt un pamflet și trebuie tratate ca atare!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x