Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

Distracția continuă în sezonul 16 iUmor cu iMai Mult Umor, prezentator fiind Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette. În fiecare duminică, ora 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, la iMai Mult Umor, Omul cu Tourette și Delia, Omul cu Tourette și George Tănase și punga de rafie și sigla iMai Mult Umor Galerie
Delia își anunță candidatura la Președinție | Antena 1

Omul cu Tourette se află în platoul iUmor cu o misiune specială, aceea de a prezenta cele mai amuzante informații false din campania electorală a juraților iUmor, Cătălin Bordea, Delia Matache, Cosmin Natanticu și Cheloo.

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Delia are planuri mari când va primi Președinția. „Se întoarce la origini”

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, prezintă noul sezon iMai Mult Umor, o serie de episoade pamflet din backstage-ul show-ului iUmor, presărate cu umor, cu fake news savuroase și cu vedete pe care le urmărești în producțiile tale preferate de la Antena 1.

Citește și: Omul cu Tourette prezintă iMai Mult Umor, imediat după premiera iUmor, pe AntenaPLAY

iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 2, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Delia vine cu o propunere larg acceptată de ”electorat”

Cel de-al doilea candidat la Președinția iUmor este Delia Matache. Aceasta a dezvăluit ce planuri în cazul în care câștigă alegerile. Ea va da o lege prin care toată lumea este obligată să aibă o poșetă din rafie din Obor în garderoba personală.

Omul cu Tourette a intervievat-o pe Delia.

„Aș recomanda”, susține singura femeie din această cursă electorală. „Plasa de rafie te ține o viață. O lași moștenire copiilor tăi.”

Omul cu Tourette merge „pe teren” să afle ce părere are „electoratul”. Ce spun alegătorii? Sunt de acord sau nu sunt de acord cu „legea” Deliei și de ce? Avem reacții în acest episod de la – Șerban Copoț, Paula Chirilă, Zarug, Victor Slav, Ramona Olaru, Dan Țuțu, George Tănase, Ionuț Rusu, Emi, Ilona Brezoianu, Cuza, Ioana State, Eliza Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a încins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

„Am auzit că dacă ai fundul mare, poșeta trebuie să fie și mai mare”, spune Paula Chirilă.

„Este foarte rezistentă”, susține Victor Slav, care vede utilitatea acestei poșete. „Nu mă deranjează, nici nu mă afectează.”

Dan Țuțu recunoaște că nu are acasă o poșetă de rafie.

„Ce este cu poșeta de rafie?” întreabă Șerban Copoț. „Dar oamenii cred că au”, spune el, după ce Omul cu Tourette îl lămurșete ce-i cu această poșetă. Spre surprinderea tuturor, Șerban are acasă o poșetă de rafie. „Se pare că Delia se întoarce către origini”, mai adaugă el. „Are un apartament de 1,2 milioane de euro. Și o sacoșă de rafie”, conchide el.

„E a ei?” întreabă George Tănase. „Abia aștept s-o văd pe Delia în vacanțele ei exclusiviste cu această poșetă. (...) Asta-i simbolul sărăciei și banii sunt simbolul bogăției și se anulează. (...) E bună rafia la casa omului.”

Ionuț Rusu consideră că rafia „te ține-n viață”: „Putem pune într-o sacoșă de rafie absolut orice. (...) E o idee bună.”

Emi mărturisește că are chiar și un sacou din rafie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 1, sezonul 16. Jurații iUmor candidează la Președinție. Ce legi vor să dea?

„Își permite să poarte și poșete de rafie. Eu care sunt săracă, îmi permit, dar se vede sărăcia pe mine dacă-mi pun o geantă de rafie”, susține Ilona Brezoianu.

Ramona Olaru mărturisește că are deja o astfel de geantă: „Aduc zacuscă de la țară.”

Cuza spune că Delia nu este la curent cu realitatea de la țară: „În proporție de 60%, noi românii avem deja!”

Zarug este de acord u poșetele din rafie: „Dar de ce de la Obor? (...) Sărăcia te face mult mai creativ decât banii. (...) Dar de ce să mă obigi s-o am?”

Ioana State recomandă rafia: „Mi se pare foarte drăguță. (...) E foarte utilă.”

„Poate să bată gențile de firmă”, susține Eliza Natanticu. „Bravo, Delia!”

Dacă în primul episod părerile ”electoratului” au fost împărțite, de această dată toți au găsit cuvinte de laudă pentru poșeta de rafie.

Citește și: Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de la 21:00

Despre sezonul 16 iUmor – Alege comedia

În cadrul sezonului 16 iUmor – Alege comedia, au loc alegerile pentru funcția de Președinte iUmor. Candidații sunt nimeni alții decât jurații emisiunii. Ce vor face Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo dacă vor fi câștiga alegerile și cum reacționează „alegătorii” la auzul planurilor absurde și total false, îți prezintă Omul cu Tourette, în fiecare episod iMai Mult Umor, în fiecare duminică începând din 18 februarie, pe AntenaPLAY.

Cine sunt „alegătorii”? Vedete pe care le urmărești în producțiile tale preferate, difuzate la Antena 1. Emi, Cuza, Ramona Olaru, Ionuț Rusu, George Tănase, Ilona Brezoianu, Zarug, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Andreas Petrescu, Ioana State, magicianul Robert Tudor, Cătălin Cazacu, Romică Țociu și Cornel Palade, Victor Slav, Dan Țuțu, Șerban Copoț sunt cei care îți aduc umorul, alături de Omul cu Tourette și de jurații iUmor Delia Matache, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, în fiecare episod iMai Mult Umor.

Episoadele iMai Mult Umor sunt un pamflet și trebuie tratate ca atare!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x