Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin. Vadim Tudor și-a făcut partid în culiele iUmor. L-a sunat pe Marian și a ieșit show

În primul episod din iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin l-a interpretat pe Vadim Tudor, surprinzând în mod savuros eforturile făcute de acesta în cadrul „partidului” apărut în culisele show-ului iUmor!

colaj foto cu vlad dragulin in rolul lui vadim, la imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin a făcut show în primul episod din iMai Mult Umor | Antena 1

După fiecare ediție din sezonul 12 al emisiunii iUmor, Vlad Drăgulin te așteaptă la iMai Mult Umor, locul unde îl interpretează pe celebrul Vadim Tudor.

În primul episod, controversatul personaj își prezintă biroul și viitoarea activitate din culisele show-ului iUmor.

Vlad Drăgulin a arătat în episodul 1 din iMai Mult Umor ce face Vadim Tudor în culisele emisiunii iUmor, sezonul 12

Extrem de sigur pe el, personajul Vadim Tudor și-a luat înființat un „partid” în culisele iUmor și și-a amenajat chiar și un birou pe măsură, cu statuete, icoane și tot ce mai trebuie.

„Și aici o să vă desfășurați tot sezonul?”, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Ilona Brezoianu, în dorința de-a afla totul despre ineditul personaj de la iMai Mult Umor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul

„Nu numai aici, o să mă desfășor în toate cotloanele acestui studio. Cel puțin în locurile curate! Cine e, bă, asta? Aroganta asta! Nu ți-ar fi rușine, te primesc la mine în biroul partidului meu”, a fost reacția plină de patos a lui Vadim Tudor.

Apoi, acesta a pornit pe holurile din apropierea „partidului” său ca să descopere mai bine spațiul în care se va desfășura.

„Practic, acum testez marea cu degetul, vreau să iau temperatura acestui loc, acestui lăcaș al desfrâului, până la urmă. Vreau să mă conving!”, a dezvăluit personajul, în timp ce analiza împrejurimile „partidului” său, proaspăt înființat.

Și când a vrut să își amenajeze biroul pentru a face un interviu cu anumiți concurenți de la iUmor, la cine a putut să apeleze dacă nu chiar la ajutorul său, Marian?!

A pus imediat mâna pe telefon și, cu autoritatea-i specifică, a dat ordinele țipând în stilul care l-a făcut atât de cunoscut.

Ce s-a mai întâmplat în primul episod din iMai Mult Umor? Află totul urmărind clipul video de mai sus. Episodul integral îl poți urmări pe AntenaPlay!

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea. Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x