Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 1, 25 septembrie 2021. Vlad Drăgulin încearcă să înțeleagă care este cu adevărat meseria unor dansatoare

Vlad Drăgulin, zis Puiu, în acest sezon nou din iMai mult umor 2021, încearcă să înțeleagă cu ce se ocupă mai exact două dansatoare care concurează în prima ediție iUmoe, seoznul 11.

iMai mult umor cu Puiu, Vlad Drăgulin Galerie
Vlad Drăgulin, la iMai mult umor, 2021. Le-a întrebat pe două dansatoare ce implică meseria lor | Antena 1

Puiu merge în culisele iUmor 2021, sezonul 11, și încearcă să afle cât mai multe informații de la concurenții noului sezon. În iMai mult umor, Vlad Drăgulin care este impersonat în „Puiu” disuctă cu două dansatoare despre meseria lor.

iMai mult umor, episodul 1. Puiu încearcă să afle detalii despre meseriile a două dansatoare de la iUmor

Alicia Bonita și Alexandra Leonte și-au exersat numărul cu palmele peste posterior alături de Puiu. Alicia l-a încurajat pe acesta chiar să îi dea el o palmp, ca mai apoi și Puiu să se lase la rândul lui plesnit de aceasta. Concluzia impresarului Puiu a fost însă că nu are ce să facă cu ele și consideră că momentul lor este lipsit de umor.

„Stau acum, doamnelor și domnilor între aceste două harpii, aceste vestitoare ale morții, de ce ați venit fetelor îmbrăcate așa în negru?”, le întreabă Puiu pe cele două.

„Eu consider că negru nu este chiar așa trist”, răspunde una dintre ele.

„Pentru tine este vesel, nu?”. o întreabă Puiu pe cealaltă.

Citește și: Vlad Drăgulin, despre noul său personaj din serialul iMai Mult Umor: ”Dacă sezonul trecut aveam dubii, acum mă tem!”

„Negru te și subțiază, am zis să avem grijă să subțieze un pic”, spune ea.

„Ești nesigură pe tine. Cine ți-a zis că esti plinuță? Eu mă ocup cu vedetele. Nu te impresionează deloc. O să vorbesc un pic cu colega ta, dacă nu ești impresionată, dă-te impresionată. Mi-ai frânt inima. Ce reprezentați voi?”, le întreabă el.

„Suntem două dansatoare, se vede mai bine 2 dansatoare decât două”, răspunde fetele sigure pe ele.

„Cât ți-a venit întreținerea de ești așa tristă?”, o întreabă pe una dintre ele, Puiu.

„Pot să exersez momentul de dans cu tine?”, este mai îndrăzneață una dintre acestea.

„E cu prostii?”, se asigură el.

„Nu. Mă întorc cu spatele, ai acceptul meu și poți să-mi dai o palmă peste fund”, îi spune ea.

„Ce e amuzant la asta?”, întreabă el.

„Pot să încerc și eu?”, în întreabă ea.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

„Dacă e ziua ta și iubita, soția vrea să-ți facă un cadou, mă cheamă la restaurant și eu îți fac un dans”, spun fetele despre job-ul lor.

Vezi episodul complet și necenzurat din iMai mult umor exclusiv pe AntenaPlay

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon iMai mult umor. Actorul interpretează un nou personaj comic, savuros și plin de culoare: Titi Tiriboi, zis PUIU, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani.

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x