Antena Căutare

iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii iUmor vine cu un sistem de votare în aplicația Antena 1. Participanții favoriți pot fi trimiși în semifinală din aplicația Antena 1!

mihai bendea delia si cheloo pozeaza pe scena din noul studio iumor 2021
Telespectatorii iUmor își vor putea vota preferații în noua aplicație Antena 1

Dacă vrei să știi cum poți vota la iUmor, iată mecanismul oficial al emisiunii. Așa îți poți trimite favoriții în semifinala sezonului 11.

Cum poți vota în sezonul 11 al emisiunii iUmor

Chiar de la prima ediție, telespectatorii și fanii show-ului prezentat de Șerban Copoț și Dan Badea și jurizat de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo vor intra să-și voteze numerele favorite din aplicația Antena 1.

Mai întâi, așa cum publicul e obișnuit deja, fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU". Dacă un participant obține minimum două voturi favorabile, el merge mai departe în show.

Citește și: Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de "DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicației Antena 1. Votul începe, ca și până acum, în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia Antena 1, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 din ziua următoare.

Ce trebuie să știi despre aplicația Antena 1

Aplicația Antena 1 este locul în care interacționezi Live cu show-urile tale preferate de la TV. Vorbești direct cu emisiunile și vedetele tale favorite, chiar de pe telefon.

Vezi direct pe mobil cele mai tari momente video, ultimele noutăți și exclusivități despre vedetele și show-urile care îți plac.

Citește și: Vlad Drăgulin, despre noul său personaj din serialul iMai Mult Umor: ”Dacă sezonul trecut aveam dubii, acum mă tem!”

Atunci când deschizi prima dată aplicația Antena 1, poți selecta tipurile de show-uri și ce vedete îți plac. Tu stabilești ce vezi în aplicație după preferințele selectate. Faci parte din comunitatea Antena 1, de aceea vei primi notificări în aplicație atunci când avem noutăți care te-ar putea interesa, în funcție de ce ai ales să urmărești. Oricând dorești poți personaliza ce primești.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore.

Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”... iUmor, 25 septembrie 2021. Selly, invitatul special al primei ediții, moment de roast pentru jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x