Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 13, 12 decembrie 2021. Puiu, în pragul disperarării, recurge la gesturi neașteptate. “Vă dați demisia?”

Puiu, impresarul care caută vedete, s-a bucurat de Gala de Roast, cinstindu-se cu un pahar de șampanie înainte de a vorbi cu invitații.

Puiu, impresarul care caută vedete, s-a bucurat de Gala de Roast, cinstindu-se cu un pahar de șampanie înainte de a vorbi cu invitații.

Antena 1

Știind că Gala din această seară este una cu vedete, domnul Puiu impresarul părea pregătit să recruteze noi talente.

“Toată lumea are atenția concentrate asupra vedetelor. De-aia mi-am ales această zi de prăduială și de japcă”, spune Vlad Drăgulin.

Pentru că de câteva luni Puiu spune că nu stă prea bine cu banii, va încerca acum să găsească vedetele care să îl ajute să facă bani.

“O să căpușez echipa asta”, spune Vlad Drăgulin.

Puiu, impresarul, încearcă să facă rost de toate cele trebuincioase de la echipa de producție

El a căutat-o pe doamna de la curățenie dacă îi poate da un sac de gunoi pe care să îl umple cu cele trebuincioase. Dan Badea l-a prins pe Vlad Drăgulin în fapt, iar el a trebuit să spună adevărul. I-a mărturisit prezentatorului că vrea să prăduiască echipa de producție.

Prima vedetă cu care a stat de vorbă în culise domnul Puiu a fost Zanni.

Citește și: iMai mult umor, 1 decembrie 2021. Vlad Drăgulin a aflat ce crede George Enescu despre manele

“A întâmpinat intemperiile unui show de televiziune. (…) Practic sunt foarte norocos că stau lângă Zanni în clipa asta”, spune Puiu despre concurent.

“Am venit azi la iUmor ca să-mi depășesc limitele”, a spus Zanni.

“Lasă clișeele astea”, a zis Puiu.

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Citește și: iMai mult umor, episodul 12, 5 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, la un pas de a fi sărutat de Mihai Bendeac

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x