Antena Căutare

iMai mult umor, 1 decembrie 2021. Vlad Drăgulin a aflat ce crede George Enescu despre manele

În ediția specială de 1 decembrie, Vlad Drăgulin, în rolul impresarului Puiu, a stat de vorbă cu personalități istorice care au urcat pe scena iUmor pentru roast-uri senzaționale.

În ediția specială de 1 decembrie, Vlad Drăgulin, în rolul impresarului Puiu, a stat de vorbă cu personalități istorice care au urcat pe scena iUmor pentru roast-uri senzaționale.

Antena 1

Domnul Puiu, îmbrăcat de gala, nu găsea platoul pentru a ajunge în studio. După ce a ajuns într-un final în platou, Puiu a povestit că în noua ediție vrea să revitalizeze umorul românesc.

Primul cu care a stat de vorbă Puiu a fost George Enescu.

“Ce părere ai tu despre situația actuală muzicală?”, l-a întrebat Puiu pe marele compozitor.

“Nu le mai place oamenilor muzica adevărată, muzica clasică, muzica cu note de fapt”, a mai zis George Enescu.

“Sunt prea multe note”, spune Vlad Drăgulin.

Ce spune George Enescu despre manele

“Deci îți place de vreun artist?”, l-a întrebat Puiu.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți"

“Nu știu niciun artist, știu doar cântăreți”, zice Enescu.

“Cu asta ai zis tot”, a mai adăugat Puiu, fiind pregătit să îi arate o manea lui George Enescu pentru a-I cere părerea.

George Enescu a fost surprins să asculte acea manea, dar a spus că simte că îl mișcă pentru că prinsese deja ritmul. Puiu nu s-a dezlipit de el până nu i-a spus că îl iubește tot mai mult și abia așteaptă să se întâlnească diseară.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Toma Alexandru, roast-ul Banatului. "Zona Banatului e ca splina în corpul uman"

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x