Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 14, 19 decembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a fost „abordat” de o concurentă. Ce i-a cerut

În episodul 14 din iMai mult umor, Puiu, personajul interpretat de Vlad Drăgulin, a avut parte de o surpriză din partea Valeriei Jalenco. Concurenta a fost acaparată de ținuta spectaculoasă a acestuia și i-a cerut să pună mâna pe broșa din piept, în formă de cireașă, dar și să-i fie impresar.

colaj-vlad-drăgulin-imai-mult-umor Galerie
În episodul 14 din iMai mult umor, Puiu, personajul interpretat de Vlad Drăgulin, a avut parte de o surpriză din partea Valeriei Jalenco. | Antena 1

Puiu a început o nouă zi de filmări plină de momente neașteptate. Impresarul a avut o discuție cu concurentele semifinaliste ale sezonului 11 din iUmor, care l-au surprins încă din primele momente.

Înainte de a intra într-un interviucu Valeria Jalenco, personajul interpretat de Vlad Drăgulin a povestit în culise despre „întâlnirea” pe care a avut cu Iulia Albu, dar și despre părerea pe care a avut-o criticul de modă în ceea ce privește piesele sale vestimentare.

„Sunt superb, îți place cum sunt îmbrăcat? Vă place, nu? Pentru că doamna modei românești, Iulia Albu, mi-a spus data trecută că este oribil. Da, și-a permis treaba asta și fără să dea un sfat constructiv. Dacă n-ați înțeles, acum câteva ediții m-am întâlnit cu Iulia Albu și mi-a zis că nu-i place nimic la mine. Acum m-am schimbat în urma discuției și aș vrea să-i între pe ăștia ce părere au despre mine”, a spus Puiu.

Citește și: iMai mult umor, episodul 10, 27 noiembrie 2021. Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, a fost deocheat. Ce spune impresarul

Delia a rămas surprins de ținuta senzațională a personajului interpretat de Vlad Drăgulin, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat. Atenția celor cu care s-a întâlnit Puiu a fost acaparată de broșa în formă de cireașă din piept.

„Nu te mai mira de mine, că oricum sunt deochiat. Duc deochiul pe picioare”, a spus Puiu.

Puiu a avut o discuție neașteptată cu Valeria Jalenco în episodul 14 din iMai mult umor

Puiu a obșnuit concurenții cu aparițiile sale impecabile din culise, dar și cu interviurile de care nu pot scăpa. După o discuție care s-a lăsat cu replici „aprinse” între el și Oana Moșteanu, Puiu a decis să o ia la întrebări pe cea de-a doua semifinalistă iUmor.

Valeria Jalenco nu s-a putut abține la interviu și i-a dezvăluit că vrea să îi ia broșa din piept.

„Ia mâna de pe mine în clipa asta pentru că sunt foc pe tine. De ce ți-ai bătut joc de mine data trecută?”, a întrebat-o Puiu pe concurentă.

Citește și: iMai mult umor, episodul 9, 20 noiembrie 2021. Puiu învață cum să facă un filmuleț cu dans pe Tik Tok, alături de Delia

Tânăra a oferit și un răspuns direct și fără alte ezitări: „Data trecută a fost prima dată. (...) Hai să fim o echipă. Obiectivul meu e să-i iau broșa”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x